Board logo

Web Site Problems
shortcircuit - 31/7/20 at 02:59 PM

Over the last two days and previously,I have been unable to access the forum and get this message.

"Problem with website.Database connection error!!!
A connection to the Database could not be established.
Please check your username, password, database name and host.
Also make sure config.php is rightly configured!
When connecting, the database returned:
Error 1040: Too many connections"

Is this a problem at my end or what?


theconrodkid - 31/7/20 at 03:42 PM

been happening on and off for some time

https://www.youtube.com/watch?v=5UT8RkSmN4k


nick205 - 31/7/20 at 04:57 PM

I'm getting this with LCB as well, but only LCB, not anywhere else online. As it stands it's enough to make a good forum seem unusable really.


Oddified - 31/7/20 at 07:30 PM

This is the first time i've been able to get on the forum in several days.


MagicalTrevor - 31/7/20 at 08:14 PM

The problem is a database configuration issue. It just needs one setting adjusted to allow more connections.

Iíve offered to help, for free, but Itís not wanted.


snapper - 31/7/20 at 09:54 PM

Just paid my subs so will want this sorted


bi22le - 1/8/20 at 07:28 PM

Has anyone contacted Chris, I am assuming he knows this is happening.

@chrisW please can you find the time to resolve this matter. It is starting to affect the site's convenience. I would hate the end of LCB to be nearing. This resource is too good to loose. As a minimum, please post a response. Give us an update, insight or demand.


MagicalTrevor - 1/8/20 at 07:51 PM

Emailed twice, no response


nick205 - 3/8/20 at 12:10 PM

quote:
Originally posted by bi22le
Has anyone contacted Chris, I am assuming he knows this is happening.

@chrisW please can you find the time to resolve this matter. It is starting to affect the site's convenience. I would hate the end of LCB to be nearing. This resource is too good to loose. As a minimum, please post a response. Give us an update, insight or demand.



Same here, I really don't want to see LCB go and wonder if Chris knows there's an issue.


coyoteboy - 3/8/20 at 06:54 PM

I've emailed a couple of times, I guess he's either not available or on holiday, but it's been happening for several weeks now. I don't get a response.