Printable Version | Subscribe | Add to Favourites
New Topic New Poll New Reply
Author: Subject: Acewell Wiring
budha

posted on 25/4/20 at 05:10 PM Reply With Quote
Acewell Wiring

I had some issues with my old dash so I decides to get an new acewell (6xxx)
Today I tried to wire it and wanted to make a test (only rpm from ecu).
So I connected 12v, switched 12v, ground and the rpm signal from the ECU. But nothing happens. The dash does not even light up. Nothing is happening.
Am I missing something here?



[Edited on 25/4/20 by budha]

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
tims31

posted on 27/4/20 at 02:27 PM Reply With Quote
quote:
Originally posted by budha
I had some issues with my old dash so I decides to get an new acewell (6xxx)
Today I tried to wire it and wanted to make a test (only rpm from ecu).
So I connected 12v, switched 12v, ground and the rpm signal from the ECU. But nothing happens. The dash does not even light up. Nothing is happening.
Am I missing something here?

[Edited on 25/4/20 by budha]


What was the issue with the original dash, could that be the same reason why this one is not working?

I have the 7xxx version of an Acewell and there are roughly 20 odd wires to connect for that if I remember but it was simple enough to follow what needed connecting where.

Do you have the wiring daigram.
Wiring diagram here

Russboss should be able to help as he was a dealer for them a while ago and had usually has the answers.

[Edited on 27/4/20 by tims31]

[Edited on 27/4/20 by tims31]





Build: http://www.martinsfurybuild.co.uk/

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
budha

posted on 29/4/20 at 08:29 PM Reply With Quote
I contacted Acewell and they said the speedo should only need 12v and ground to light up. Looks like my device is faulty.
For the old: dash by now I could sort out why it was not working.
Thanks!

View User's Profile View All Posts By User U2U Member

New Topic New Poll New Reply


go to top






Website design and SEO by Studio Montage

All content 2001-16 LocostBuilders. Reproduction prohibited
Opinions expressed in public posts are those of the author and do not necessarily represent
the views of other users or any member of the LocostBuilders team.
Running XMB 1.8 Partagium [ 2002 XMB Group] on Apache under CentOS Linux
Founded, built and operated by ChrisW.