Printable Version | Subscribe | Add to Favourites
New Topic New Reply
Author: Subject: Still can't upload photos to my archive
nick205

posted on 25/4/19 at 01:57 PM Reply With Quote
Still can't upload photos to my archive

Afternoon all,

I know many have had the same issue, but I still can't upload photos to my LCB archive.

Has anyone found a solution to this other than hosting photos somewhere else?

Thanks,
Nick

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
big_wasa

posted on 25/4/19 at 01:59 PM Reply With Quote
I didn't think it worked for any one any more ?
View User's Profile View All Posts By User U2U Member
nick205

posted on 25/4/19 at 02:13 PM Reply With Quote
I suppose that's partly my question really - does it work for anyone?
View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member
ianhurley20

posted on 26/4/19 at 07:40 AM Reply With Quote
Seems to have worked on the - PORTED ST170 HEAD thread very near your post





My build blog http://ianhaynes20.wordpress.com IVA passed 3/10/16
written off 23/9/18
Aug 2019 completed Tiger Avon with ST170 on TB's
Now restoring 1968 Ginetta G4
And - a series 1 Land Rover - don't ask why!

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
40inches

posted on 26/4/19 at 08:05 AM Reply With Quote
quote:
Originally posted by ianhurley20
Seems to have worked on the - PORTED ST170 HEAD thread very near your post

Checking the image info, they are linked to a hosting site

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
ianhurley20

posted on 26/4/19 at 08:50 AM Reply With Quote
quote:
Originally posted by 40inches
quote:
Originally posted by ianhurley20
Seems to have worked on the - PORTED ST170 HEAD thread very near your post

Checking the image info, they are linked to a hosting site


Oh well - and I thought there had been a breakthrough





My build blog http://ianhaynes20.wordpress.com IVA passed 3/10/16
written off 23/9/18
Aug 2019 completed Tiger Avon with ST170 on TB's
Now restoring 1968 Ginetta G4
And - a series 1 Land Rover - don't ask why!

View User's Profile View All Posts By User U2U Member
nick205

posted on 26/4/19 at 09:24 AM Reply With Quote
TBH it's more of an irritation than anything as it's quite handy to upload images to put in posts (particularly when answering questions).
View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User U2U Member

New Topic New Reply


go to top






Website design and SEO by Studio Montage

All content 2001-16 LocostBuilders. Reproduction prohibited
Opinions expressed in public posts are those of the author and do not necessarily represent
the views of other users or any member of the LocostBuilders team.
Running XMB 1.8 Partagium [ 2002 XMB Group] on Apache under CentOS Linux
Founded, built and operated by ChrisW.